2F1B FBTV Bedri Baykam Ömer Çavuşoğlu


2F1B -   FENERBAHÇE TV - BEDRİ BAYKAM - ÖMER ÇAVUŞOĞLU - FERRUH TANAY
SALI - 21:00 (TSİ) - FBTV "Futbol dünyasının ayrıntılarında gizlenen şifreler bu programda çözülüyor. Tribünden gelen üçlü, "En Fenerbahçeli" yorumlarıyla her hafta 2F1B programıyla ekranlarınıza geliyor.
Tarih:Salı Akşamları
Saat:21:00 (TSİ)
Yayın:(((( FENERBAHÇE TV Canlı İzle ))))
Kanal:FENERBAHÇE TV - Yayın Akışı
Facebook:FENERBAHÇE TV Fan Sayfası
Tür:Spor / Futbol
Yapım:FBTV
Yorumcular:Bedri Baykam, Ömer Çavuşoğlu
Sunucu:Ferruh Tanay
Hakkında:

Fenerbahçe Televizyonu'nun müdavimler yaratan programı... 2F1F sunucularının bilmediğiniz, duymadığınız yanlarını da görme şansına sahip olacaksınız.

Sürpriz konu ve konukların yer alacağı bu 2F1B'yi sakın kaçırmayın. "Futbol dünyasının ayrıntılarında gizlenen şifreler bu programda çözülüyor. Tribünden gelen üçlü, "En Fenerbahçeli" yorumlarıyla her hafta 2F1B programıyla ekranlarınıza geliyor.

Her hafta futbol gündemine dair yeni resimler çizen sergiler yapan, kitap yazan Bedri Baykam'ın 1B'si olduğu programın 2F'sinden ilki ; akılcı yorumları, analizleri ve derin futbol bilgisiyle Faik Genç.

Bu iki farklı bakış açısına, üçüncü bir pencereden bakan isim Ferruh Tanay programın ikinci F si ve moderatörü…
Bu farklılıklar tıpkı tribünlerde olduğu gibi tek bir ismin altında bir aradalar: Fenerbahçe.

Ortak paydanın Fenerbahçe olduğu bu farklı program her hafta salı günü saat 21:00 de Fenerbahçe Televizyonu'nda. Futbolun sadece futbol olmadığını, size sunulanların ve gösterilenlerin dışında kalanları, görmek için 2F 1B'yi izlemeye devam edin.

Her Salı 21.00'den itibaren FB TV'de…

Fragman: